15 Disember 2008

The Datai Langkawi







Percutian yang paling best kami pergi....



pegi naik keretapi balik naik kapal selam hehehe kapal terbang daaaa



rasanya semua tempat kami pegi lawat kecuali telaga Tujuh tak sampai kekemuncak....



penat gilerrr. sanggup kami turun balik, tak mampu nak mendaki....






06/12/2008 Tambun, Perak




Adik no 3 kahwin.... kami pegi 1 keturunan pegi naik bas, takdela penat sangat.


tapi sayang bas kami lambat.... tak dapatla tengok live adik nikah


sampai sana dah dekat pukul 12 tgh, perut masing-masing dah lapar... apelagi tak sempat nak berarak dengan pengantin pegi makan dulu hehehe


bila pengantin sampai kami keluar dari khemah pergi mengiring pengantin pulak....

04 Disember 2008

Kahwin BB

Ni kisah bulan 11, anak buah suami kahwin... buat dekat Dewan Melati Perbadanan PutraJaya... kire kami datang macam tetamula..... tak payah nak sibuk-sibuk masuk pinggan & layan tetamu hehehe.... bila pengantin berarak dengan paluan kompang bergemalala bunyi satu dewan.... tapi satu part yang tak boleh lupa bila angah & baby buat perangai cantik


video

salam semua....


hari ni kerje macam boring sikit.....

bukan ape, tak sabar nak pergi bercuti dengan anak-anak

hari- hari balik kerje anak yang sulung mesti cakap benda yang same.....

tapi sebelum pergi bercuti, kami sekeluarga kene pergi mengantar pengantin dulu....adik lelaki saya

nak sampai seru ye bang??

03 Disember 2008

Salam Persahabatan

Setelah lama menjadi pemerhati Blog, akhirnya tercapai juga hasrat untuk membuatnya....
semoga ia menjadi tatapan yang berguna untuk kite semua