08 Januari 2010

Awal persekolahan 2010

Sekarang baru nak cerita.....

Alhamdulillah baik Angah mahupun baby takde siape pun yang menangis.tapi adela muka cebik sikit dekat angah time lepas bayar yuran SK sebab aku nak balik.

Angah suruh tunggu kat Pondok menunggu sebab die tengok ade mak ayah orang tunggu, aku anggukkan aje tapi sebenarnya terus ke kereta.

Sek. Agama angah langsung takde masalah sebab geng die masa kat PASTI ade satu kelas. itu pun sampai aku jumpa Ustazah die suruh duduk jauh-jauh.cuma angah macam susah sikt nak sambung-sambung jawi ni. (angah yang kata sendiri..) tapi aku akan kata abang dulu pun macam tu jugak tapi lama-lama nanti pandaila.

Abang Alhamdulillah takde masalah cuma nak minta ayah temankan masa kat S.K. katanya nak suruh ayah carikan tempat duduk depan.

baby start sekolah hari Selasa sebabnya hari Isnin Pendaftaran, Semangat nak sekolah baby ni tinggi sampai mandi pagi die dulu dari abang & angah.

suruh sarapan pun taknak, katanya kenyang (walhal takde makan ape pun). Sedangkan sekolah mula pukul 8.00.

Hari pertama & kedua Ibu hantar tapi lepas tu nak ayah hantar sebab katanya ibu lambat hehehe. memangla lambat sikit sebab aku nak hantar pakaian dan begsekolah SK abang angah.

sekarang dah hampir seminggu anak-anak sekolah, terasa gak sunyi rumah tu time aku cuti 2 hari. apepun harapan aku moga anak-anak berjaya di dunia & di akhirat.


Kebanggaan Ayah & Ibu

Untuk 2 minggu ni pakai baju sukan

Sekolah Agama... Ayah hantar terus duduk depan

Abang masih lagi jadi Pengawas

Q untuk bayar Yuran kelas Abang

Muka Serius

Penuh semua meja

Peace Ibu...

Kepenatan first day sekolah


~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

2 ulasan:

E-na Zarina berkata...

Salam...bz kan bila musim persekolahan...

IBU PUSPITA berkata...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI