14 Januari 2010

Layan Manik

katanya pakai untuk majlis pertunangan, dalam masa 5 hari kak leha (kedai jahit) bagi tempoh. dalam hati memang kata tak sempat sebab time tula anak-anak nak memulakan persekolahan.
Alhamdulillah siap juga akhirnya dan kak leha berpuas hati.
~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

11 ulasan:

hazila berkata...

Cantiknya jahitan manik manik tu. Akak suka pakai simple baju kurung.

Softtouch [Hanim] berkata...

cantiklah kak erni..tang kat dada tu, design baru tu xpernah tgk kak erni buat mcm tu

blogresipi.com berkata...

Salam Kak Ernie,
Lama kite tak sempat nk melawat akak.. sekarang sibuk sikit kat sekolah. merempit pun sikit2 je sempat.hahaha... baru baca entri2 akak yg lepas.. semua anak2 dah sekolah ek... baby masuk darjah satu ye..patut semangat je nk pegi sekolah.hehehe... :)

ijan berkata...

Salam Kak Ernie,
Akak dan family sihat? lama sunyi ni... akak sibuk ye :)

Hapi berkata...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

NJ berkata...

Salam erni

Apa kabar???mane hilang ni..lama x dgar kabar berita dah ni..penuh sawang kat sini dik..rindu la dik..bila nak kembali ni???

Semoga sihat la yer dgn keja and anak2 juga cik abg tu..

E-na Zarina berkata...

Salam...singgah sini tgk jahitan manik yang cantik tu!!! pandainya jahit...

tagskie berkata...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

JanuskieZ berkata...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

IBU PUSPITA berkata...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)