29 Julai 2009

Tag dari Yan


1) copy award untuk diletakkan di blog anda
2) nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini

1. Kawan masa kat sekolah Menengah dulu
2. Budaknya memang pandai Math Sebab ambik Akaunkan yan….
3. Mulutnya nak bercakap je selagi tak dijahit…huwaaaaa
4. Mummy kepada sepasang anak lelaki dan perempuan (aku belum ade girl lagi)
5. Baik Orangnya dan cukup peramah
6. Hobi die lebih kurang same ngan aku.hehehe

3) setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri

1. seorang yang sangat penakut
2. minat dalam bidang jahitan
3. sekarang tengah rajin masak…tapi semua main campak-campak je dalam kuali, sedap tak sedap belakang kire.
4. nampak ganas tapi jiwanya terlalu Sensitif
5. suka berjalan… tak suka duduk rumah lama-lama
6. tengah pikir nak pergi NAGOYA @ KAMDAR nak membuang duit laling lagi. hehe 7. ibu kepada 3 orang cahaya mata lelaki
8. Suami Isteri Satu Kampung(takde nak gaduh-gaduh)
9. gila gadjet...laling pun sama

4) anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka:

1. muza – member Office (die yang suka suruh aku update blog ni dan die jugakla yang membuatkan aku rajin masak dan kemas dapur)
2. Fara – member office gak (makcik ni kerjenya menjual dan terus menjual… macam-macam barang makcik ni jual)
3. ita – makcik ni sekarang tengah seronok mengupdate blog…ambik kau ita.
4. farrah makcik sorang ni member waktu sekolah dulu. Lama tak jumpa… last-last jumpa kat FB
5. Ida – Member Office-Anak baru sorang

aku maleh nak tag lagi...hehe... kalau korang rasa nak buat Tag ni copyjela yer…

1. Nama timangan anda?---> along, ernie
2. Anda Seorang Yang?---> sensitif.& penakut
3. Insan Yang Teristimewa?---> Laling aku leee
4. Lagu Kesukaan?---> Sandaran hati
5. Makanan Kesukaan Anda?---> Segala jenis bubur
6. Sikap Yang Membuat Anda Stress?---> org yang mengkhianati aku, kawan yang takde rebut takde petir tetiba nak masam-masam muka ngan aku…. Ape kes??? Ingat kanak-kanak ke?
7. Warna Kesukaan Anda?---> Hijau, Pink
8. Benda yg mesti ada dalam beg?---> handphone, purse, kunci kete & kemera.
9. Kali terakhir anda menangis?---> minggu lepas kut..sebab nanti laling nak pergi Indonesia… sape nak temankan aku kat umah.


'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

2 ulasan:

anak-ibu berkata...

saya pun kena tag jugak ke? hahahaa dah lama x update blog saya...thanks ye kak ernie..

Ernie berkata...

OK... nanti free buat yer