06 Julai 2009

Tranformers

Nampak bangunan ni baru anak2 tahu pegi mana
semalam bawa anak2 pegi tengok cerita ni, sebenarnya anak2 tak tahu nak pegi mana sebab kami tak bagi tahu. bukan ape ini kes beli tiket last minit, nasib baik kami sampai kat JJ kepong dalam pukul 10.30 gitu.. beratur punyala panjang tu belum lagi yang menunggu untuk masuk panggung.akhirnya dapat gak kami tengok walaupun orang dah masuk tapi still belum start cerita lagi.
Punya Ramai Umat manusia tengah Q

waduhhh pening aku tengok cerita ni, tak faham langsung tapi aku diam jela malas nak bising2 rupanya ayah dorang pun tak faham huhu. tak kisahla yang penting anak 2 faham.. sebab ape aku kata anak2 faham? cite ni 2 jam lebih memang lama giler. pastu yang baby sampai tertidur dek lama sangat.
Macam Tidur Malam

Langsung Tak perasan

Bila dah habis kejutkan baby sebab tak larat nak dukung daaa, die boleh tanya ape tau kat abang2 die...

Baby: angah tanpomers yang mati tadi hidup balik tak? huhu aku laki bini nganga

angah: hidup die buat bla..bla...bla.. (aku tak faham jalan cite so dengar jela)

keluar panggung masing2 kelaparan,so carila tempat makan yang sesuai & memenuhi citara anak2.. ok stop dulu nanti sambung.

'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

4 ulasan:

Softtouch [Hanim] berkata...

bdk2 zaman skrg, terlebih advance dr kita...zaman dah berubah kak erni...ini menunjukkan kak erni dah tua....(muza muda lagi)he he he

Ernie berkata...

Tua sangat dah rasanya.. rupanya kat umah memang dah ade buku2 ni

anak-ibu berkata...

mak bapak zaman sekarang sporting....siap bw anak g tgk wayang lagik...

Ernie berkata...

fara: memang bawa tengok ni pun untuk dorang kami berdua langsung tak faham... hehehe