27 Disember 2009

Cuti hari Jumaat

Hari ni takde kemana-mana Cuma pergi daftar haziq sekolah je… tak jauh mana pun tapi kene book dulu…
Dah settle tadika haziq balik umah siapkan keperluan sekolah anak-anak.
Siap semua beg sekolah keb & Agama complete laling kemaskan dan aku tinggal tulis nama dan no phone ayah kat depan beg.
Dengan beg abang sekali kene tulis (ayah die suruh buat jugak) bukan ape pun… untuk kemudahan cikgu dan anak-anak jugak.
Ingat semalam nak bawa anak-anak pergi gunting rambut… tapi kedai acheh tu penuh saje umat lagi-lagi budak –budak sekolah.
Sudahnya sampai hari ni belum botak lagi. Takpela ade masa lagi nak selesaikan kepala 3 DOREMI tu he..he..he..

Memudahkan kerje Cikgu...




~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

2 ulasan:

SITI berkata...

jom beli alat tulis anak....harga borong...

area sg buluh buleh COD

blogresipi.com berkata...

hehehe.. buat macam ni senang. ape ape hal cikgu boleh report terus. :)