15 September 2009

Angah exciden….

Hari ni aku buka posa kat umah mak lagi sebab laling buka kat luar dan angah pun kalau hisyam tak balik die akan buka kat rumah mak then baru balik saujana.
Kebetulan semalam pengasuh yang menjaga anak-anak angah cuti sebab ade kematian. Afnan tinggal kat rumah nenek dan husna ikut ibu die pegi kerje huhu…. Balik petang aku dah call mak awal-awal yang aku datang lewat sikit sebab nak ambik abang balik sekolah.
Dekat pukul 6 angah tak gak sampai rumah… rupanya exciden kat jalan duta. Banyak kete yang kene sebab brek emergency dan kerete depan angah langsung takde lampu brek belakang… jadi macam mana angah nak tahu die jalan ke , brek ke…. Sebab memang takde tanda.
Angah cite ramai betul yang tukang duk tarik kete offer nak buat… tapi angah keras sebab tunggu adik datang . nasib baik khairul belum kuar office (office pun area situ gak)
Khairul datang tengok ape yang patut,then die follow angah dari belakang.
Kami kat rumah risau sangat dengan husna, tapi alhamdulillah kata angah husna tidur sepanjang jalan . layan pic sebab aku tak tahu nak kata ape dah.


~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

6 ulasan:

blogresipi berkata...

emmm.. mujur takde ape2 yg serius ye...

Suki Cida berkata...

ushhhh teruk jugak... alhamdulilla anak dengan mak tak ada apa-apa... tu la susah kalau tak periksa kenderaan tul2... org lain tak pasal2 kena

:: PU3'z :: berkata...

seb baik selamat


p/s: singgah teratak ambo ambik kad tau

shi3la berkata...

mujur semuanyer selamat..takperlahh keter yang rosak..penumpangnyer semua ok..

selamat hari rayer kak..maaf zahir dan batin yerk..

shi3la berkata...

mujur semuanyer selamat..takperlahh keter yang rosak..penumpangnyer semua ok..

selamat hari rayer kak..maaf zahir dan batin yerk..

yatie berkata...

mujur tkde pape..


selamat hari raya ya