12 September 2009

sahur Orang malas

2-3 menjak ni laling kata sayur malas nak makan nasi, katanya nak makan roti je…so banyakla stok roti kat umah termasuk roti untuk 2 beradik yang tak posa tapi ngaku posa hehe.
Satu pagi time nak sahur, segala roti dah takde tinggal seketul roti tesco. Aku duk pikir nak sahur ape yer… nak masak nasi malas. Last-last kuarkan daging burger aku goreng dengan api yang kuat (nak cepat masak).
Goreng 2 ketul konon sorang satula… last2 aku punya pun laling kebassss…. Macam manala nak diet u. esoknya time sayur aku belasah goreng 3 ketul terus haha makan sepuasnya.



~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

4 ulasan:

shi3la berkata...

wahhhhh bajet ler gitewww makan roti time sahur..huhuuu..

haku kan kak laki bini time sahur minum jus mate 5 jerk..kalo tak kurus lagikk tak tau nak cakap aper dahh..tepuuu sungguhh lelemak haku nihh..huhuu

Ernie berkata...

akak ni kalau ikutkan malas nak bangun sahur hehe tapi nanti mesti kene bebel pulak.
nak makan nasi tu shi3la tahu... abang dah habis satu pinggan akak pulak baru satu suap huhu...memeng die tak boleh diet

sis_nita berkata...

makin nak abis pose..

makin sempoi jerr menu sahur dan buka kan dik..

sama laa ngan akak.. :)

blogresipi berkata...

Heheh... bulan pose pon diet ke? :D