26 September 2009

Saat Yang memilukan

poyo je tajukkan????
waktu yang dinanti sudah pun sampai.... laling pergi jakarta selama 8 hari. sejak berkahwin selama 8 tahun ni aku tak pernah kene tinggal... sekali kene sampai 8 hari.... menangis tak berlagula makcik kat umah ni.
laling kata bukan abang nak pergi berperang pun.... (benci je ayat ni bila dengar) tapi dek sebab tak pernah pisahkan.... tu yang sedih giler-gilerla konon huhu
masa hantar laling kat kamuter sg. buloh, air mata aku ni memang tak boleh di bentung lagi sepanjang jalan.lagi-lagi time nak salam ngan anak-anak. baby yang tak suka ayah cium pun boleh bagi ayah cium pipi then nangisla 3 beradik tu.
aku ingatkan laling kebal... ialahkan kata bukan nak pergi perang pun.... mengalir gak air mata laling masa pesan ngan anak-anak.
apepun semoga laling selamat pergi dan selamat pulang.


~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

4 ulasan:

sis_nita berkata...

huhu!

mmg pilu nehhh..

akak pon dulu selalu kena tinggal..

tapi sejak tukar bos ni, asben akak dah jarang kena gi outstesen..

sabaq noooo..

blogresipi berkata...

alolo.. jgn la sedih2... nanti laling akak wat balik sourvenir chantek2 dr sana :)

Ernie berkata...

sis nita: pilu sepilu-pilunyala.... tak mampu nak diucapkan dengan kata-kata

Ernie berkata...

blogresepi:akak tak harap ape2 buah tangan pun ijan... yang penting abang selamat