09 September 2009

N3 pasal Manik lagi

Antara koleksi baju raya custemer yang dapat aku siapkan

lengan baju ni buat pintal 3 layer sebab potongan tangan sangat lebar dan hujungnya hanya dibuat jahit tepi sahaja

kali ni double layer pulak sebab makcik dah tak mampu nak buat tabur...

tabur atas permintaan tuan punya kain... katanya nak letak batu sekali.... nasib baik bukan batu bata haha

tabur jugak. cuba yang ini pakai manik padi sahaja



~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

11 ulasan:

zura@iwan berkata...

wah...buat manik lg...kreatif la..

:: PU3'z :: berkata...

salute laa ngan akak
mempunyai kesabaran yang tinggi
sy buat half-way dh fed-up
lepaih ni bleh laa tempah kat akak
bleh???

kuina berkata...

cantik sy suka tgk org pakai tp sy tak menggemarinya.. entah mengapa..

sis_nita berkata...

wahhh.. cantiknyerrr.. banyak ke tempahan tahun ni dik.. nak dekat rayerr dah ni.. dah siap semua..?

Ernie berkata...

zura: takdela kreatif mana pun... bantai je asal cantik

Ernie berkata...

pu3'z: kesabaran harus ade hehe.. kadang-kadang fed-up jugak ialah orang duk kejar baju tapi kite ni part time je buat.
nak tempah boleh hehe tapi lepas raya la

Ernie berkata...

kuina: nape tak minat??? rugi hehe

Ernie berkata...

Sis-nita: belum siap lagi kakkkkkk sedihla sebab tinggal seminggu je lagi.... tu belum masuk kite punya lagi

masz_73 berkata...

Salam Erni.. salam kunjung balas, hmmm.. yg ni minat mysis larr ni pn tgh buat tuk baju dia, akak lak suka bab masak2 jer.. hehhehe.. tp kalo tingin nk berlabuci bagai tu.. mmg suh dia jer yg buat.. :)

blogresipi berkata...

Sukenye yg kaler biru batu tabur tue.. cantikk!!!

shi3la berkata...

banyakk tempahan akakkk...dahhh siap semuanyer ke belumm..rayer nak dekat dah niee...kang ader plak makluk yg kener pakai baju rayer taun lepas..hiks