30 September 2009

Baby rhindu sangat ngan ayah

Malam tadi laling call dapatla anak-anak borak ngan ayah mereka. Segala macamla soalan budak-budak tu Tanya sampai letih ayahnya nak menjawab.
Bila time nak tidur sambil cerita pasal ayah tetiba baby cakap “baby rhindu sangat ngan ayah, nape ayah balik lambat lagi? Nanti ayah balik baby nak cium ayah banyak kali”
Lagi sedihla aku ni dengar die cakap… nasib baik dalam bilik tu aku dah tutup lampu, kalau idak mesti dorang namapk aku hujan huhu.

ape pun aku kene kuat demi anak-anak


~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

3 ulasan:

Softtouch [Hanim] berkata...

baru bb nak cium ayah yer...lepas ayah balik bb cium ayah puas2 yer..kak erni kene kuat..lg 2 ari je abg balik...sabar yer..

blogresipi berkata...

Alahai syahdunye... sedih agaknye bila si ayah bace entri neh :)

NJ berkata...

Salam kenal tuan rumah..kak N dah follow blog ni yer..
boleh cari akak kat hari-hari-nj@blogspot.com