17 Oktober 2009

Menang lagi…..Premium RM 100.00

Laling dapat surat dari BSN terus bukak kot-kot dapat hadiah utama (baget harus tinggi yer kawan-kawan).
Isi dalam biasala ucapan tahniah dan bagi tahu kedudukan kite… Alhamdulillah laling dapat tempat ke 12
Sebelum-sebelum ni kalau nombor kite bertuah pihak BSN akan terus hantar sijil yang kite menang tu dan kalau kite menang barangan memang kenala pergi pejabatnya.
Tapi surat semalam mungkin dorang dapat dah update system kut.BSN bagi surat macam bank hantar kat kite pin nombor..ha macam tula bentuk suratnya.
Dalam surat tu mengatakan yang kite pulak kene gi BSN untuk ambil sijil tu…
Haha harusla ambik masa nak gi ambik tu… silap-silap hujung bulan baru pegi sebab sekali jalan nak beli premium untuk bulan ni pulak..
Apepun syukur Alhamdulillah ade jugak rezeki untuk kami bulan 9 ni.

Syukur Diatas rezeki yang diberikan




~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

3 ulasan:

sis_nita berkata...

hai dik..

takpe tu..

manerr tau lenkali rezeki laling kamu laks kan..

:)

Ernie berkata...

kak nita
rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari...
tak gitu kak???

zura@iwan berkata...

rezeki2....alhamdullillah