03 Oktober 2009

Open House

Sabtu tadi dari pukul 3-6 kat umah mak ade buat jamuan hari raya, ramai gakla kawan-kawan mak, ayah dan kawan adik-adik yang datang.
Kawan aku sorang pun takde huhu… sah-sahla takde sebab sorang pun aku tak ajak… takde hatila nak ajak kawan sebab salah satunya laling tak balik lagi… pastu pulak laling pun tak tahu ade majlis ni ….ialah ikut plan mak nak buat hujung bulan. (macammana laling nak tahu asal call aje cerita pasal lain)
Kebetulan pulak hari tu satu hari laling tak call. Memang laling balik petang tu tapi makcik ni tak tahu pukul berapa…. Puas menungu akhirnya…(nanti sambung yer)
Antara Menu yang mak aku masak
Sudut ABC... (kalau angah ngan baby mulut tu memang dah penuh ngan sirap)


sudut karok pulak

antara yang menhadirkan diri


Aku dan angah (anak-anak tak tahu mana pegi daaa)


~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

3 ulasan:

NJ berkata...

Amboi sakan open house..makan sajer la kan musim raya ni..
macam kembar dgn angah tu...kembar ker? muka mmg sebijik sama..tapi pun adik ek..

Ernie berkata...

muka lebih kurang kak... badan pun macm tu gak tapi angah lagi kecik saiz die huhu

Mrs. Asida berkata...

open house ke kenduri kawin ni? besarnya khemah.. hehe