15 Oktober 2009

Open House MHS Aviation (Dewan Politeknik Shah Alam)

Kamo menang yahoooooooooo
Aku lambat update sebab gambar kat member laling… kemera aku habis bateri
Tempat yang sama ngan kenduri, Kami kuar rumah lepas zohor…dalam perjalanan angah & baby tidur, sampai-sampai je angah mengamuk kata dekat sangat… nak pegi yang jauh… geram je aku dengar.

Bila ayah die bawa masuk dewan terus tuju tempat mewarna senyap terus mulut angah… ambik sorang satu kotak warna, kertas lukisan, cari tempat senyap!!!!!! Senang kerja aku laki bini.
Aku suapkan anak-anak sambil dorang duk mengala… kalau aku tak suapkan tak makan sebab dah jumpa kawan… lepas tu baru kami pulak makan.
Ade gak aktiviti untuk orang dewasa antaranya POP KUIZ dan PAKAIAN SEDONDON… kami menang tau… dapatla hadiah hamper..
Kalau ikutkan angah kat situ gak die nak baraikan isi perut hamper tu. Nasib baik lepas dipujuk angah dengar kata… kalau tak haru gak kami ni.
Aktiviti habis sepatutnya pukul 4 tapi laling dan kawan-kawan saje balik lewat sikit.... ate kata nak tapaukan. kene tunggula.lepas solat asar barula sunyi dewan tu sebab semua staff MHS dah balik
Satu keluarga (abaikan aksi mereka dan julingan mata angah)

Tengah tengah melayan kertas lukisan

Angah bersama barangan hamper

Baby pun sibuk gak ngan kertas lukisan



Laling ambik hamper dari CEO MHS

Kami yang kelaparan

Manusia dan kambing memang tak dapat dipisahkan

bergambar sebelum balik

~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

3 ulasan:

sis_nita berkata...

dah laa dapat makan free..

dapat lagikk hadiah tu..

mmg rezeki ko yerr dik..

Softtouch [Hanim] berkata...

hamper tu ade lg ker?bwk2 lah kat opis sket..he he he...tahniah

hazila berkata...

Besar gak hamper tu.... sedondon gitu.