22 Oktober 2009

Penyakit bulanan

hari ni aku betul-betul takde mood nak buat sebarang kerje kat office ni... sebabnya senggugut aku dah mali oooooo.
aku pening aku sakit aku tak larat nak jalan hatta nak angkat kaki pun tak lepas...
semalam balik anak-anak tolong pijakkan satu badan.. pagi tadi angah ngan baby tolong angkatkan barang masuk kete.
baby: ibu sakit perut ye?
aku: a'ah la baby
baby: ibu letakla minyak.. nanti ia baik
baby: lagi ibu sakit ape?
aku : sakit montot
baby: letakla bedak macam ibu buat kat baby tu..(macam cakap betulla budak ni tau!!!!)
dorang ade tak petua yang boleh hilangkan sakit ni terus dalam hidup aku hehe....

~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

4 ulasan:

sis_nita berkata...

ehhh..

same lerrr..

akak dah piyed dahhh..

hwaaa..

tak selesaaaaaaaaaaaa!

NJ berkata...

Salam ernie
akak pun dulu dari 1st time piyed tu sakit tersgt2 mcm nak pecah perut ni..umur 12 tahun dulu.. sampai kawen pun sama...mmg mc jer la tiap2 time sampai tu..cuma skrg ni je dah kurang..x senggugut tapi sakit pgang n blakang je plak..x teruk sgt la..
tapi citer sggugut tu mmg org yg rasa je tau seksa nya..sabar je la ek dugaan tuk kita tu...

blogresipi berkata...

Kalo taknak senggugut tak boleh ade period.. kalo taknak period kena ade baby... kalo nak ade baby???? hahahaha... gulau gulau sikijap ye kak. hehehe :D

~PakKaramu~ berkata...

Salam ziarah dari Pak Karamu