11 November 2009

Rezeki di pagi hari…

Kebetulan pagi ni rajin nak masak nasi goreng untuk bekal laling dan akuleee.
Dalam pukul 7.05 gitu phone aku bunyi.tengok nama kawan nano(adik sepupu).
Katanya nak hantar baju.. akak ade depan umah kau ni hehehe..elokla tu.
Dengan pintu rumah belum bukak, pagar segala… orang dah datang bawa rezeki.
Pop..pet..pop…pet… akak nak pakai 21/11 boleh tak untuk 2 helai ni?
Ala kak…. Kat kite ade 3 helai nak date yang same…hehe
Takpela saya cuba siapkan. Nanti ape2 hal saya call ok.
Sebenarnya tak best kalau kite menjahit manik dalam keadaan tergesa-gesa.
Kalau setakat kat tangan je takpe , ini depan baju pun semua nak… fining gak makcik nak settlekan.
Takpela akan ku cuba sedaya upaya untuk mengerah segala tenaga untuk siapkan he..he..he..



~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

5 ulasan:

D.O.U.B.L.E...S berkata...

ko tinggal kat mana yek?nak tempoah baju gak boleh ke?

blogresipi berkata...

Alhamdulillah..rezeki tu kak.. hopefully dptla akak siapkan baju2 tue nanti :)

Ernie berkata...

S: saya duduk kat Sg. Buloh

Ernie berkata...

Ijan: akak harap pun macam tu...risau sangat kalau dapat nak siapkan.

anak-ibu berkata...

akak mesti boleh punya...go akak..go akak! :)