17 November 2009

Sekolah Agama..

Hahaha untuk akhir tahun ni abang jatuh ke no 13 dari no 8 pertengahan tahun tadi.
Peratus pun banyak lari… dari 92.8%jatuh ke 86.6%
Paper dia ade 100 ade 90 lebih ade gak 73 (itu paling rendah)
Dari ape yang aku dapat lihat kat markah anak aku … budak-budak sekarang memang sangat pandai.
Kalau tak didik anak kite dengan betul memang dorang akan jauh ketinggalan .
Agaknyakan budak yang periksa 1-3 tu mesti peratus dorang pun hamper mencecah 100& betul tak? Mana taknya semua subject di bolot 100 aje hehe.
Bak kata abang “asyik-asyik dania je no 1…. Bagila orang lain pulak!!!!”Aku cuba boleh kata kalau nak macam dania kene usaha lagi.


~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

5 ulasan:

Mr PenyuBiru berkata...

yup! betul tu. kita x bleh expect dpt 90 keatas dah bleh atasi berbudak lain.zaman skang kena dapat 100% baru bleh duk selesa. tak macam zaman dulu kan..

Ernie berkata...

Biru: betul tu... dapat 2-3 100 pun belum tentu selesa

sis_nita berkata...

tul kata penyubiru tu..

bawah 90% dah nak kena pk sumtin tuk bebudak..

dik..

u'r ar invited to read my blog..

plizz check u'r email..

blogresipi berkata...

Memang betul kak. Budak2 sekarang pandai2. Itu yg kalau peringkat matriks contohnye, berlambak dapat full 4.0 fuh! dulu nk cari sorang pun payah.hehe

Ernie berkata...

Ijan: betul tu...
sekarang berlambak budak dapat markah penuh.