03 November 2009

Yeah!!!!! Aku berjaya……..

Tengah sibuk –sibuk kat meja tetiba kaunter depan intercom
123: ernie, datang depan jap ade surat untuk awak
112: (aku le) ok.
Pegila aku ke depan, tengok ade mamat pos laju…maknanya ade pos berdaftar untuk aku.
Ambik surat sign dan letak IC baru tengok dari mana….. suka sangat aku kat tempat orang…..
Balik meja call laling bagi tahu dapat surat dari Coffee-Mate, laling kata bukak barula terhengeh-hengeh nak bukak.
Aku dapat hadiah mingguan yang bernilai RM 300.00 Syukur Alhamdulillah.
Coffee_mate siap hantar cek kat aku, so kerje aku sekarang isi borang yang Coffee-mate bagi untuk mengesahkan yang aku dah terima cek tu.
Agak-agak nama laling kene tak???? Kite tunggu dalam seminggu ni yea…. Ok bye.


~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

4 ulasan:

atty's berkata...

alhamdullillah rezeki..

Ernie berkata...

TQ

anak-ibu berkata...

tahniah kak...
akak, mcm mana akak tukar wallpaper? nak tahu gak..

blogresipi berkata...

Wahh... bestnyer! 300 hengget tue :)