27 Ogos 2009

Baju lagi

Kali ni owner nak depan depan baju sahaja, tangan tak payah sebab dah ade getah. Harap tuannnya boleh terimala ape yang aku dah buat..

Yang ni pulak lain tuannya… buat kat lengan baju dan leher sahaja.nak yang simple –simple je.. kire okla tapi tangan bajunya lebar sangat…



~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

4 ulasan:

shi3la berkata...

wahhhh chantek-chantekk..ishh mesti sibuk kannn..mesti dah banyak baju tunggu turn tuhh..

sis_nita berkata...

kreatip arr tuu.. cantik.. nak hantar baju, leh lagi ke ni.. :)

Ernie berkata...

shi3la: hehe sampai sakit belakang... tu belum baju sendiri lagi...
sis_ita hahaha tempahan ditutup.... poyo jekan

blogresipi berkata...

Salam Kak Ernie...time kasih for doa & wishes. kite tak bsalin lagik.doktorsuruh balik dulu.hehehe