25 Ogos 2009

Manik lagi dan lagiiii

Baju ni aku tak kenal langsung sape ownernya, kak uji call Tanya dah siap ke belum sebab kak ji nak balik boleh ambik sekali… gagahla aku menyiapkan manik tabor tu…
Siap nak buat kak uji pulak… dah separuh jalan buat kak uji kata akak bawa banyakla bla..bla..bla.. pening aku weiiiii…… layan pic yer
Kawan kak uji

Saje buat kat bahagian atas

dekat sikit

Kak Uji... same jugak buat tabur tapi tambahan bunya dan daun



~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

9 ulasan:

sis_nita berkata...

aisehhh.. hmmm.. bila laa akak ni nak luangkan masa berlajar jahit manik ngan mak akak..?

cantik nyerr..

ima berkata...

long..aku tgk baju purple tu kan mcm bj raya aku la...aku br ambik mgg lepas dr kakak...uwaaa...cam na blh ade iras2 sama nie..ko x yah siapkan bj org tu la...hehehe

Ernie berkata...

Sis-Nita:mesti jahitan mak akak kemas dan design die mesti cantikkan...
ima: boriala korang.... masalahnya baju tu aku dah hantar kat tuannya hehe

Softtouch [Hanim] berkata...

cantiknya kak erni ..kreatip

Ernie berkata...

muza: time kasehhh nanti akak buatkan muza punya macam tu hehe

:: PU3'z :: berkata...

tak sangka blog-walking terjumpa ngan akak tailor hehehe
salam kenalan
jom share link

zura@iwan berkata...

pandai ye buat manik2 tuh...ekeke

Ernie berkata...

pu3'z: ok akak dah buat

Ernie berkata...

zura: terima kasih