26 Ogos 2009

Gatai daaaa

Bila agak-agak dah penat menjahit aku tutup kedai (ayat laling).sementara nak tunggu bilik sejuk sajela nak cuci mata tengok catalog cael dion.
3 beradik tu terus stop main bola nak tengok sekali, bukan main lagi menelek buku-buku tu macam nak periksa esok. Pastu boleh pulak bila nampak model kat dalam catalog tu kata awek abangla, awek angahla… macam di ajar-ajar je anak-anak ni.
habis semua benda dalam catalog nak di beli

~Ok Berjumpa Kite diLain N3~
'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

6 ulasan:

sis_nita berkata...

mesti banyak yang nak di shopping tuhh :)

Ernie berkata...

harus kak.... kalau boleh dari muka surat pertama sampai belakang semua nak di beli...

shi3la berkata...

salam kenal kak..TQ sudi singgah n komen blog haku yg tak seberapa tuh..friend yaa..!!

nyway chantek jahitan manik akak...haku pon suker jahit manik tapi tak pernah post kat blog lagik..nanti-nantilahhh..hiks tapi haku buat tak secantek akak punyer la...dan haku paling malas nak wat manik tabur..lecehhhh..huhu

Ernie berkata...

shi3la: terima kasih

blogresipi berkata...

Kecik2 pon dah pandai tengok katalog ke? heheh

Suki Cida berkata...

hahaha... awek abang, awek angah... nasib baik maknya tak sakit jantung... ini menantu ku??? hahahah... cute je kerenah anak2 ni... ada je yang diorg pikirkan