04 Ogos 2009

Dating

(Tajuk Tak Hengattt)
Dalam pukul 10.30 pagi tadi laling call Tanya tengahari nak makan kat mana, aku bajet malas nak makan sebab nak menjahit.
Aku takde cakap nak makan same sebab aku tahu laling naik motor tengahari mesti panas, memang tak jauh manapun… Ara Damansara ke Sg. Buloh… tapi kesian la… tapi laling datang jugak office aku
Kami makan kat restoren chana sebab kat sini Tom Yam Pok teh die sedap.

ABC aku tak habis pun... laling gak jagi tong sampah aku hehe

Tomyam Pokteh ni kalau makan sorang memang tak boleh habis, kami pun bungkus bawa balik

Daging auto sos... sedap hingga menjilat jari uols...



'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

2 ulasan:

blogresipi berkata...

Daging auto sos pon ade? tak pernah dengar plak kite.heheh

Ernie berkata...

ade... sedap sangatttt tapi tak tahu cara nak buat hehe... kalau awak mesti jadi punya kalau buatkan..