14 Ogos 2009

Menuntut Markah

Setiap kali lepas Ujian bulanan @ periksa besar abang mesti cek kertas periksa nak comparekan dengan markah yang lepas-lepas.
Nak dijadikan cerita ujian bulan 7 subject Pendidikan Jasmani cikgu tersalah tanda.kire punya kire abang kata nanti abang nak jumpa cikgu .(PJ ni bukan subject teras pun hehe)
Ingat die main-main, rupanya balik sekolah terus tunjuk kertas PJ … berani gak anak aku menuntut hak die.
Aku tak tahu kenape pic ni jadi gini... puas aku godek macam ni gak hasil die...layan.....Markah & Grade dah bertukar
Soalan: Racun Serangga boleh diminum
2 tanda righ kat soalan tu

'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

5 ulasan:

Suki Cida berkata...

ermmm kena terangkan dia... bahaya... at least tanya la dia, dia tahu tak tu gambar apa...kot2 dia ingat mineral water dlm gambar tu... kalau dia kata racun... boleh minum??? hahah sangat bahaya... budak2kan... diorg tak tahu apa-apa but we need to monitor kan... hehehmacam layak je nak advice... tapi seyeslah, most parents angap ni tak pentingkan?? just my opinion...

Ernie berkata...

betul-betul... alhamdulillah abang faham

Softtouch [Hanim] berkata...

jadi A terus, haruslah dia tuntut kak erni...A tu..

Ernie berkata...

tula muza, PJ abang biasa B je hehe

blogresipi berkata...

Mesti tuntut.. B nak jadik A.. rugi kalo dibiarkan jer... hehehe..cayyok!!!