07 Ogos 2009

Menggeletik nak mencuba

Laling cuti aku pulak dapat MC, keluar berdua pergi subang jaya (Carrefour) dalam tukan ade Nagoya hehehe… peluang akula nak gedik-gedik ngan laling.
Sementara menunggu aku duk pilih-pilih kain laling pusing keliling Carrefour... kang kalau die tunggu aku mau muntah kuning pulak lame sangat menelek kain.
Tima nak bayar aku call laling sebab pusing kiri kanan tak nampak pulak kelibat die. Call buat-buat tak kenal pulak aku ni… saje la yu nak ngelak bayo kan???
Settle Nagoya aku laling kata jom kite masuk kedai tu. Aku ikutjela sebab laling dah layan aku kat Nagoya baik punya layanan. (ayat tak hengat)
Rupanya laling nak urut kaki, kedai baru bukak orang pun takde kire okla laling first customer.

Hasil kerje keras aku kat nak Nagoya hehe

tempat macam suam-suam kuku

tu diaaa (sorry gampai pakai phone aje)

Macamla boleh lena yeee

'CINTA jadi mulia jika cintakan kebenaran'

4 ulasan:

blogresipi berkata...

Cantik la kain kaler kuning tue... suke! :)

Ernie berkata...

beli tu pun sebab ade offer.... kalau tidak patik tak mampu nak beli hehe

Precious berkata...

Sedapnyer urut kaki ... urut belakang ... adussss!

Ernie berkata...

urut belakang takut... hehehe